lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @link_color: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @link_color: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @link_color: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @link_color: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @link_color: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @link_color:

Üdvözöljük a CsaliOnline webáruházban!

Ügyfélszolgálat: icon+36 20 505 9292

Kosár

OTP Szépkártya

Tisztelt vásárlónk! OTP szépkártya információk

A SZÉP kártyás rendelések teljesítése 10 munkanap!!!( ünnep és hosszú hétvégék időtartama nem számít bele)

SZÉP kártyás fizetés esetén ne az applikációt használják, mert időszakonként nem megfelelően müködik! Az elfogadóhely kiválasztásakor előfordulhat olyan hiba, hogy nem tudja a boltunkat kijelőlni. A tranzakciókat ha asztali gépről indítják, abban az esetben nem szokott előfordulni hiba!

A Horgászonline webáruházban SZÉP kártyát is használhatnak vásárlásra. A fizetési információkat a rendelés leadását követően küldjük meg, és vesszük fel Önnel a kapcsolaltot egyeztetés céljából! A tranzakció lebonyolításához természetesen minden segítséget megadunk!

Minden SZÉP kártya estén a Szabadidő alszámla használható fel áruházunkban történő fizetésre!

A SZÉP kártyás fizetések esetén plusz kedvezményeket nem tudunk biztosítani, illetve elszámolni, a megrendelt termékeket a feltüntetett árakon kell kifizetnie! Köszönjük megértésüket! 


SZÉP kártyás fizetés esetén hosszabb ügyintézési idő is lehetséges. SZABADIDŐ ALSZÁMLÁT TUDJA CSAK FELHASZNÁLNI!

FONTOS: SZÉP kártyás tranzakcióknál csak előre fizetést tudunk elfogadni. Amíg ez nem történt meg a rendelését teljesíteni nem tudjuk!

A kézbesítést végző futároknál a SZÉP kártyát fizetésre nem lehet használni. Mindhárom kártya esetében indítható kifizetés online is, mivel online elfogadóhely is vagyunk. Vegye igénybe telefonos ügyfél-szolgálatunkat!!

A RENDELÉS LEADÁSAKOR VÁLASSZA A SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI MÓDOT VAGY IRJA BE ÜZENETBE, HOGY SZÉP KÁRTYÁT SZERETNE HASZNÁLNI!

Bármilyen kérdése van forduljon munkaidőben az ügyfél-szolgálatunkhoz: +36-20-380-0026

2/ MKB SZÉP kártyák esetén szintén a Szabadidő alszámla használható. Ezen kártyák esetében a cégünknek kell elindítani a fizetési tranzakciót. Kérem ha Ön ezekkel a kártyákkal rendelkezik, hívja munkaidőben az ügyfélszolgálatunkat a +36-20-380-0026-as telefonszámon.

FIGYELEM! SOHA NE UTALJON ELŐRE, ANÉLKÜL, HOGY VELÜNK EGYEZTETETT VOLNA!

Bármilyen kérdése van kérem forduljon az Ügyfél-szolgálatunkhoz:+36-20-380-0026. Horgászonline Bt.

Jelenleg az alábbi SZÉP kártya típussal fizethetnek:

– OTP SZÉP kártya

– K&H SZÉP kártya

– MKB SZÉP kártya

 

Bakonyi Kornél
ügyvezető