Üdvözöljük a CsaliOnline webáruházban!

Ügyfélszolgálat: icon+36 20 505 9292

Kosár

Haldorádó Erjesztett Mag-Mix

HALDORADÓ Start Erjesztett Magmix

1 000 Ft

A felmelegedett vizekben talán a legcsábítóbb csalogatóanyagok a ponty- és amurhorgászat során, az erjesztett magvak. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az erjedés mely fázisában kínáljuk fel a halaknak, milyen magvakat keverünk össze és mivel erjesztjük azokat!

Összehasonlít
Cikkszám: 348Kategóriák: , Címkék: , , , , , Gyártó:

Oszd meg a terméket

A felmelegedett vizekben talán a legcsábítóbb csalogatóanyagok a ponty- és amurhorgászat során, az erjesztett magvak. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az erjedés mely fázisában kínáljuk fel a halaknak, milyen magvakat keverünk össze és mivel erjesztjük azokat! A legfogósabb a friss, maximum 1-2 hetes erjesztett mag az általunk kínált összetételben. A Haldorádó START Erjesztett mag mix segítségével mindig rendelkezésére áll majd a friss, legfogósabb csalogatóanyag, amely garantáltan tartósítószer-mentes és 100%-ban természetes eredetű!

Használati útmutató

1. Töltse fel a vödröt színültig ivóvízzel.

2. Hagyja a magokat legalább egy napig ázni.

3. Szórja rá a magvakra a vödörben található erjesztőport és keverje össze.

4. Nyomja rá a fedelet a vödörre. Ügyeljen rá, hogy pontosan illeszkedjen!

5. Helyezze ki a vödröt olyan területre, ahol a Nap rásüt, vagy tegye meleg helyre, pl. radiátor mellé és naponta egyszer keverje meg.

6. A napsütés intenzitásától és a levegő hőmérsékletétől függően 4-6 nap alatt elkészül a friss, garantáltan fogós erjesztett mag mix, amely a folyadékot felszívva teljesen kitölti a vödröt.

7. Ezután már ne hagyja kint a tűző napon, helyezze árnyékos, naptól védett helyre! Hűtőben tárolva akár 1 hónapig is megőrzi minőségét.

8. Ügyeljen arra, hogy a vödör ne tudjon felborulni, mert a vödörtető közepén található lyukon keresztül (ahol távoznak az erjedés közben képződő gázok) kifolyhat a víz.

9. A magvakkal önállóan is etethet, de különösen hatásosak etetőanyaghoz keverve, etetőkosárral vagy feederkosárral bejuttatva. Az egész szemek csaliként is kiválóak!

További információk

Egységár

500 Ft / kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.