Üdvözöljük a CsaliOnline webáruházban!

Ügyfélszolgálat: icon+36 20 505 9292

Kosár

CCMoore – LT94 FISHMEAL 1KG – Alacsony hőkezelésű halliszt | CsaliOnline

CCMoore – LT94 FISHMEAL 1KG – Alacsony hőkezelésű halliszt

2 690 Ft

Az LT94 Fish Meal egy kiváló minőséggel rendelkező halliszt. Több fajta tengeri halból készítik alacsony hőkezelési eljárással – LT (Low Temperatur). A különleges gyártási technológiának köszönhetően kimagasló aminosav és fehérjetartalommal rendelkezik, amelyhez 94%-os emészthetőség párosul. Több mint 72%-os protein és 11%-os olajtartalommal. 

Összehasonlít

Oszd meg a terméket

Az LT94 Fish Meal egy kiváló minőséggel rendelkező halliszt. Több fajta tengeri halból készítik alacsony hőkezelési eljárással – LT (Low Temperatur). A különleges gyártási technológiának köszönhetően kimagasló aminosav és fehérjetartalommal rendelkezik, amelyhez 94%-os emészthetőség párosul. Több mint 72%-os protein és 11%-os olaj tartalma miatt a csaligyártó cégek körében az egyik legnépszerűbb halliszt. Tulajdonságainál fogva felülmúlja az összes hagyományos hallisztet. A bojlimixekben egyik legjobb minőségi mutatókkal rendelkező adalékanyag. Magas halliszt tartalommal rendelkező csalikból egyszerűen kihagyhatatlan. Kiválóan harmonizál a Hering Meal illetve a Pre-Digested hallisztekkel is. Stick és Method mixekben is felhasználható. Adagolásnak felső határa: 500g/kg
A CCMoore&Co által forgalmazott, kizárólag az eredeti és legendás hírű LT94-es halliszt jelenleg még mindig a legjobb a piacon.

Kiszerelés: 1kg

Egységár: 2 690 Ft/kg


Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.